Afspraak/contact

Praktijk weer geopend vanaf 3 maart 2021 🙂

Onderaan de pagina kunt u via het contactformulier een mail naar mij sturen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

Aanvullende maatregelen i.v.m. het coronavirus:

Gelukkig mag ik u weer ontvangen, maar omdat het Coronavirus nog steeds actief is zijn er vanuit de beroepsorganisatie bepaalde spelregels opgesteld voor uw en mijn veiligheid. U wordt geacht deze te lezen en te respecteren. 

 • Dringend verzoek om een mondkapje te dragen in de praktijk. Tijdens het behandelen (in buikligging) mag het mondkapje af.
 • Dringend verzoek om uw handen te desinfecteren, alvorens u op de behandeltafel gaat liggen. Desinfectie is in de praktijk aanwezig.
 • Neem 2 grote en een kleine handdoek mee. 
 • Ik plan mijn afspraken zo, dat het aantal cliënten in de wachtruimte tot een minimum wordt beperkt;
 • Dringend verzoek; kom op tijd, maar niet te vroeg. Cliënten hoeven elkaar dan niet te passeren bij het komen en gaan.
 • Gezien de beperkte omvang van de wachtruimte, staat er 1 stoel opgesteld. Er is dan ook maximaal 1 persoon tegelijk in de wachtkamer toegestaan;
 • Het toilet blijft voor noodgevallen beschikbaar, maar geef na afloop het gebruik aan. Het toilet wordt dan gelijk schoongemaakt;
 • Kom zoveel mogelijk alleen, laat uw partner thuis. Een van beide ouders kan uiteraard met hun kind (tot 16 jaar) meekomen;
 • Neemt u zo min mogelijk spullen mee en stopt u uw spullen die noodzakelijk zijn, weg in uw tas of jaszak;
 • Voor en na de behandeling was ik mijn handen en onderarmen met desinfecterende zeep;
 • Na iedere cliënt worden contactpunten zoals de deurklinken, deurbel en de behandeltafel schoongemaakt. Raakt u zo min mogelijk aan in de praktijk;
 • Het gesprek tussen ons vindt plaats op 1,5 meter afstand;
 • Tijdens het maken van de afspraak stel ik een aantal vragen (triage) waardoor ik weet of behandelen veilig kan en zelfs vlak voor de daadwerkelijke afspraak doe ik dit om te checken of er iets is veranderd;
 • Blijf thuis indien u of een van uw gezinsleden symptomen hebben van verkoudheid, koorts of griepachtige verschijnselen. U wordt geacht uw afspraak te annuleren of contact met me op te nemen om dit te bespreken. Tot nader order worden deze annuleringen u, ongeacht of deze tijdig zijn, niet in rekening gebracht.