Tarieven/vergoeding

SOORT BEHANDELING / PRIJS

  • Shiatsu- en massagetherapie: € 60,-
  • Shiatsu- en massagetherapie met korte laserbehandeling (5 minuten): € 60,-
  • Laserbehandeling (15 minuten): € 60,-
  • Zwangerschapsmassage: € 60,-

Lasertherapie komt niet voor vergoeding van uw zorgverzekeraar in aanmerking. Bij een gecombineerde shiatsu- en laserbehandeling komt € 40,- voor vergoeding in aanmerking en € 20,- komt niet voor vergoeding in aanmerking.

Verhinderd?
Ben je onverhoopt verhinderd en moet je je afspraak afzeggen? Geen probleem, maar laat het mij uiterlijk 24 uur van tevoren weten, weekend- en feestdagen niet meegeteld. Zo kan ik mijn dienstverlening optimaliseren en hoef ik jou niets in rekening te brengen.

Indien afspraken niet tijdig geannuleerd worden of niet nagekomen zijn breng ik de voor u gereserveerde tijd volledig in rekening.

VERGOEDING ZORGVERZEKERAAR

Door mijn lidmaatschap bij de NVST met nummer L2687, en registratie bij de RBCZ met nummer107217R, vergoeden de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk) de shiatsu behandeling en voetreflexzonetherapie vanuit een aanvullend pakket onder “alternatieve geneeswijze”. Indien u dus alleen een basisverzekering heeft zonder aanvullend pakket, komt u niet voor vergoeding in aanmerking.

Let op: alleen behandelingen voor shiatsu en massagetherapie en voetreflexzonetherapie kunnen voor vergoeding in aanmerkingen komen. Losse behandelingen die alleen bestaan uit lasertherapie en dorntherapie komen niet voor vergoeding in aanmerking.

Klik op onderstaande link om een overzicht te krijgen met de vergoeding per verzekeraar. U kunt geen rechten aan dit overzicht ontlenen.

Een verwijsbrief van uw huisarts is niet nodig om voor vergoeding in aanmerking te komen.