Corona maatregelen

Aanvullende maatregelen i.v.m. het coronavirus:

Gelukkig mag ik u vanaf 11 mei 2020 weer ontvangen, maar omdat het Coronavirus nog steeds actief is zijn er bepaalde spelregels opgesteld voor uw en mijn veiligheid. U wordt geacht deze te lezen en te respecteren. 

 • Ik plan mijn afspraken zo, dat het aantal cliënten in de wachtruimte tot een minimum wordt beperkt;
 • Dringend verzoek; kom op tijd, maar niet te vroeg. Cliënten hoeven elkaar dan niet te passeren bij het komen en gaan.
 • Gezien de beperkte omvang van de wachtruimte, staat er 1 stoel opgesteld. Er is dan ook maximaal 1 persoon tegelijk in de wachtkamer toegestaan;
 • Het toilet blijft voor noodgevallen beschikbaar, maar geef na afloop het gebruik aan. Het toilet wordt dan gelijk schoongemaakt;
 • Kom zoveel mogelijk alleen, laat uw partner thuis. Een van beide ouders kan uiteraard met hun kind (tot 16 jaar) meekomen;
 • Neemt u zo min mogelijk spullen mee en stopt u uw spullen die noodzakelijk zijn, weg in uw tas of jaszak;
 • Voor en na de behandeling was ik mijn handen en onderarmen met desinfecterende zeep;
 • Na iedere cliënt worden contactpunten zoals de deurklinken, deurbel en armleuningen van de stoelen schoongemaakt. Raakt u zo min mogelijk aan in de praktijk;
 • Het gesprek tussen ons vindt plaats op 1,5 meter afstand;
 • Tijdens het maken van de afspraak stel ik een aantal vragen (triage) waardoor ik weet of behandelen veilig kan en zelfs vlak voor de daadwerkelijke afspraak doe ik dit om te checken of er iets is veranderd;
 • Blijf thuis indien u of een van uw gezinsleden symptomen hebben van verkoudheid, koorts of griepachtige verschijnselen. U wordt geacht uw afspraak te annuleren of contact met me op te nemen om dit te bespreken. Tot nader order worden deze annuleringen u, ongeacht of deze tijdig zijn, niet in rekening gebracht.
 • dringend verzoek, neem de komende periode zelf 2 grote handdoeken mee. 

Disclaimer

Ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen blijft de kans, hoe gering ook, bestaan dat u besmet raakt in de praktijk of op weg hier naartoe. Met het maken van de afspraak gaat u akkoord met dit risico.

Voor het maken van een afspraak klik hier: afspraak maken

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met mij op, ik help je graag!

Graag tot ziens!